Podcast: Mindennapi kenyerünk

Szerző:noklapjaegeszseg
2020. július 27.

A tavaszi kényszerbezártság és az élesztőhiány rengeteg háziasszonyt avatott lelkes vadkovász-készítővé. A veszélyhelyzet feloldása és a meleg aztán legtöbbünknek elvette a kedvét a házi kenyérsütéstől, pedig jótékony élettani hatásai miatt a kovászt érdemes lenne továbbra is az étrendünkben tartani.

Vajon a gluténérzékenyek valóban fogyaszthatnak kovászolt kenyeret? Tényleg megelőzhetünk komolyabb gyomorbántalmakat a kovászosuborka rendszeres fogyasztásával? Erről és még rengeteg más izgalmas kérdésről beszélgetett Sárga Diána dietetikussal Kulcsár Hajnal, a Házipatika.com és Szabó Éva, a Nők Lapja Egészség főszerkesztője az Egészségünkre! című podcast legfrissebb adásában.

 

IRATKOZZ FEL!

PODCASTUNK ELÉRHETŐ AZ ITUNES-ON, SPOTIFY-ON
ÉS A GOOGLE PODCASTS-ON IS!

RSS – LETÖLTÉS