Podcast: Mindennapi kenyerünk
A tavaszi kényszerbezártság és az élesztőhiány rengeteg háziasszonyt avatott lelkes vadkovász-készítővé. A veszélyhelyzet feloldása és a meleg aztán legtöbbünknek elvette a kedvét a házi kenyérsütéstől, pedig jótékony élettani hatásai miatt a kovászt érdemes lenne továbbra is az étrendünkben tartani.
Vajon a gluténérzékenyek valóban fogyaszthatnak kovászolt kenyeret? Tényleg megelőzhetünk komolyabb gyomorbántalmakat a kovászosuborka rendszeres fogyasztásával? Erről és még rengeteg más izgalmas kérdésről beszélgetett Sárga Diána dietetikussal Kulcsár Hajnal, a Házipatika.com és Szabó Éva, a Nők Lapja Egészség főszerkesztője az Egészségünkre! című podcast legfrissebb adásában.
IRATKOZZ FEL!
PODCASTUNK ELÉRHETŐ AZ ITUNES-ON, SPOTIFY-ON
ÉS A GOOGLE PODCASTS-ON IS!