20.000 termékkel támogatják a kórházakat, gyógyszertárakat

Szerző:Nők Lapja Egészség
2020. április 8.

A Covid-19 járvány elleni küzdelem támogatásaként a L’Oréal csoport egész Európában széles körű szolidritási programot indított. Hazai vállalatuk, a L’Oréal Magyarország ennek jegyében húszezer terméket, többek között alkoholos kéztisztító géleket adományoz a kórházak, gyógyszertárak, hiper- és szupermarketek, valamint a drogériák számára.

A L’Oréal Magyarország intézkedései a következők:

  • Szolidaritás az egészségügy, a gyógyszertárak, a hipermarketek, szupermarketek és a drogériák személyzetével
    A L’Oréal gyárak már megkezdték az alkoholos kéztisztító gélek gyártását a La Roche-Posay, a Garnier és a L’Oréal Paris márkanevek alatt. A L’Oréal az elkövetkezendő hetekben több mint 20 000 darab alkoholos kéztisztító gélt adományoz az orvosoknak, gyógyszerészeknek és kiskereskedőknek Magyarországon.

 

  • Szolidaritás a frontvonalbeli egészségügyi személyzettel a jelenlegi helyzetben
    Mivel fontos, hogy segítsék a mostani szélsőséges munkakörülményekkel – mint például a kézfertőtlenítő gélek és az arcmaszkok sűrű használatától kiszáradt bőr – szembesülő egészségügyi személyzetet, a L’Oréal bőrápolási (kézápoló és arcápoló) termékeket adományoz kórházak és más egészségügyi intézmények részére szerte az országban.

 

  • Szolidaritás a rászorulókkal szemben
    A L’Oréal Magyarország személyes higiéniai termékeket adományoz a kiszolgáltatott személyeket támogató szervezeteknek.

 

Brigitte Streller, a L’Oréal Magyarország ügyvezető igazgatója hozzátette: –Szeretnénk szolidaritást mutatni a rendkívüli válsághelyzetben lévő helyi közösségeinkkel szemben, valamint hálánkat és támogatásunkat szeretnénk kifejezni mindazoknak, akik rendkívüli lépéseket tesznek a járvány leküzdéséért. Úgy gondolom, hogy felelősek vagyunk azért, hogy hozzájáruljunk a közös erőfeszítésekhez, és büszke vagyok csapataink rugalmasságára és arra, ahogyan mozgósították erőiket, hogy bekapcsolódhassanak és részt vállalhassanak ebben a példa nélküli időszakban.