Egészség egy kattintásra (x)

Szerző:Nők Lapja Egészség
2020. május 11.

Az utóbbi hetekben hozzászoktunk ahhoz, hogy a lehető legkevesebb időt töltjük otthonunkon kívül, minimalizáljuk érintkezéseinket. Az online rendelések száma ezzel párhuzamosan növekszik – még az élelmiszert is házhoz rendeljük.

Azonban sokakban fel sem merül, hogy sorban állás helyett a vény nélküli gyógyszereket, vitaminokat, dermokozmetikumokat, babaápolási termékeket, vagy akár állatgyógyászati termékeket is az internet segítségével vásárolják meg. Pedig a jelen helyzet nem kell, hogy azt jelentse, ha nem akarunk a patika előtti kígyózó sorban várakozni, le kell mondanunk ezen termékek beszerzéséről.

A BENU Gyógyszertárak webshopja kiváló alternatívát kínál patikában kapható termékek széles körének megrendelésére, hiszen addig nézelődhetünk az online felületen, amíg csak kedvünk tartja, alaposabban is utánajárhatunk a lehetőségeknek. Attól sem kell tartanunk, hogy nem megbízható webshopra tévedtünk, hiszen a vezető gyógyszertárlánc neve biztosíték a minőségre. Legyen szó allergiáról, külsődleges panaszokról, immunerősítésről, szépségápolásról, fájdalomcsillapításról vagy bármely más, vényhez nem kötött termékről, a BENU webshop felületén egyszerű és biztonságos a kiválasztás, a megrendelés.

A megbízhatóságon túl a webshop másik nagy előnye pedig az, hogy összegyűjtve, egy helyen láthatjuk az összes havi kedvezményes terméket, átlapozhatjuk az akciós kiadványt, így összeköthetjük a kényelmes vásárlás és a gazdaságosság lehetőségét.

Szintén a gyorsaságot és kényelmet szolgálja, hogy a gyógyszertárak nagy része egyben átvételi pont is. Országszerte közel 200 gyógyszertárban van lehetőség átvenni az online megrendelt és a patikai dolgozók által összekészített rendelésünket, ezáltal minimalizálva a patikában töltött időt és biztosítva azt, hogy a kívánt termékek elérhetőek. A foglalás beérkezése, csomag összekészítése után értesítést küld a kiválasztott gyógyszertár – ez akár már 2-3 órával a rendelés leadása után is lehetséges! – ahol kényelmesen átvehetjük rendelésünket.

Természetesen a házhoz szállítás lehetőségét is választhatjuk, amely 12 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. A csomagunkat néhány munkanapon belül az ajtónkig szállítja a futár.

 

www.benu.hu/shop