Nők Lapja Egészség novellapályázat

Gratulálunk a győzteseknek!

 

Lezárult a Nők Lapja Egészség és a Könyvmolyképző Kiadó közös „Szerelem a korona idején” című novellapályázata. Rengeteg nagyszerű pályamű érkezett, így nem volt könnyű dolga a zsűrinek, amikor kiválasztotta a győztes pályaműveket. Végül a következő sorrend született:

  • 1. helyezett: Kulcsár Kata: Deus ex machina gondozó módra
  • 2. helyezett: Keszthelyi M. Nándor: Koronarondó
  • 3. helyezett: Németh Márta: Két szál pünkösdrózsa

 

Ezúton gratulálunk a nyerteseknek, és nagyon köszönjük mindenkinek, aki írásával részt vett a pályázaton! A beérkezett pályaműveket folyamatosan töltjük fel az nlegészség.hu Olvasnivaló rovatába.

 

*************************************

 

Karantén ide vagy oda, az érzelmeket nem lehet korlátok közé szorítani. Ennek jegyében hirdetjük meg a Nők Lapja Egészség első novellapályázatát. A lelkes amatőr és profi írók egy minimum 2500, maximum 10.000 (szóközökkel együtt számolva) karakteres írással nevezhetnek, melynek témája: „Szerelem a korona idején”. A pályázatra olyan alkotásokat várunk, amelyek korábban még sehol nem jelentek meg – ez alól a saját blog, valamint a saját Facebook-oldal kivételt jelent. Az írásokat a szabályzat elfogadása után megjelenő boxba kell feltölteni, szerkeszthető szövegként, lehetőleg .doc vagy .docx formátumban, „szerzőneve_novellacíme” fájlnévvel.

 

Az összes beküldött novella előszűrés és szerkesztés után jelenik meg a www.nlegeszseg.hu weboldalon.

 

Az 1. helyezett novella a Nők Lapja Egészség magazin 2020. júniusi számában fog megjelenni.

Az 1. helyezett novella továbbá megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó által kiadott Szerelem a Corona idején (antológia) novellagyűjteményben is.

 

A Nők Lapja Egészség Facebook oldalán a beküldött novellákból idézet, valamint a weboldalhoz vezető link kerül megjelentetésre.

powered by Typeform

A Pályázat 2020. április 21. 17:00 és 2020. május 24. 23:59 között zajlik. A pályázat elbírálása és a legjobb 3 pályamű kiválasztása 2020. május. 25-27. között zajlik.