Lazacos-tormás töltött tojás
Szerző:
2018. március 22.
A klasszikus kaszinótojás újragondolt változata.
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db tanyasi tojás
- 2 evőkanál krémsajt
- 1 evőkanál frissen reszelt torma
- 40 g füstölt lazac
- só, frissen őrölt bors
- néhány csepp friss citromlé
- friss petrezselyem
Elkészítés:
A tojásokat forrástól számítva 8 perc alatt főzzük keményre. Kissé hagyjuk hűlni, majd pucoljuk meg. Óvatosan vágjuk félbe, a fehérjét tegyük félre, a sárgákat kiskanállal vegyük ki, és külön tálban dolgozzuk össze a krémsajttal, tormával, sóval, borssal és néhány csepp citromlével. A krémet töltsük vissza a fehérjékbe, végül díszítsük lazaccal és friss petrezselyemmel.