Lazacos-tormás töltött tojás

Szerző:Nők Lapja Egészség
2018. március 22.

A klasszikus kaszinótojás újragondolt változata.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db tanyasi tojás
  • 2 evőkanál krémsajt
  • 1 evőkanál frissen reszelt torma
  • 40 g füstölt lazac
  • só, frissen őrölt bors
  • néhány csepp friss citromlé
  • friss petrezselyem

Elkészítés:

A tojásokat forrástól számítva 8 perc alatt főzzük keményre. Kissé hagyjuk hűlni, majd pucoljuk meg. Óvatosan vágjuk félbe, a fehérjét tegyük félre, a sárgákat kiskanállal vegyük ki, és külön tálban dolgozzuk össze a krémsajttal, tormával, sóval, borssal és néhány csepp citromlével. A krémet töltsük vissza a fehérjékbe, végül díszítsük lazaccal és friss petrezselyemmel.