Frittata

Szerző:Nők Lapja Egészség
2019. május 29.

Egy csokor friss újhagymából pár perc alatt isteni fogásokat készíthetünk!

Hozzávalók 4 személyre:

  • 6 db egész tojás
  • 4 db főtt, hámozott, vékonyra szeletelt burgonya
  • 4-6 szál újhagyma
  • kis csokor finomra vágott snidling
  • 6 evőkanál olívaolaj
  • só, frissen őrölt bors

 

Elkészítés:

Olajozzunk ki egy hőálló serpenyőt, majd egy rétegben fektessük az aljára a burgonyát és szórjuk meg az újhagymával. A tojásokat egy külön edényben verjük fel, ízesítsük sóval-borssal, majd öntsük a burgonyára. Előmelegített sütőben, grillfokozaton kb. 10 perc alatt süssük aranybarnára a frittatát. Snidlinggel megszórva tálaljuk.