Csicseriborsó snack

Szerző:Nők Lapja Egészség
2020. november 4.

Finom és egészséges ropogtatnivaló!

Hozzávalók:

  • 1 konzerv csicseriborsó
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 teáskanál füstölt pirospaprika
  • 1 teáskanál őrölt római kömény

 

Elkészítés:

A konzerv csicseriborsót csepegtesd le, majd borítsd egy konyharuhába és töröld szárazra. A sütőpapírral kibélelt sütőlapra szórd rá a száraz csicseriborsókat, locsold meg olívaolajjal, és szórj rá sót, füstölt paprikát és őrölt római köményt.

Helyezd a sütőlapot a 200 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsd ropogósra körülbelül 20-25 perc alatt. Fogyaszd nasiként vagy szórd a kedvenc salátádra!

 

Borítókép: Unsplash